Tarieven

Bij Kids Castle bent u verzekerd van lokaal concurrerende prijzen. De exacte prijs vindt u bij deĀ locatie van uw keuze.

Bereken eenvoudig uw kosten!

Via onze rekenhulp kunt u zelf uitrekenen wat de netto-kosten voor de opvang van uw kind(eren) zijn, dus na aftrek van eventuele kinderopvangtoeslag!
> Klik hier voor onze rekenhulp

Extra netto voordeel

Doordat bijna al onze tarieven ruim onder de zogenaamde fiscale maxima liggen, heeft u extra netto voordeel. De volledige uurprijs mag namelijk opgegeven worden voor kinderopvangtoeslag. Dat wat u werkelijk betaalt, hangt vervolgens af van de kinderopvangtoeslag die u ontvangt. Dit is een inkomensafhankelijke tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Deze ontvangt u iedere maand rechtstreeks van de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie over hoe u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

LRK-nummer

Bij de aanvraag van de kinderopvangtoeslag dient u het LRK-nummer (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen ) van de locatie in te vullen. U vindt het LRK-nummer bij de locatie van uw keuze.